





Haddad Dodge RAM Night at Kevin Harvick's Kern Raceway November 15th & 16th Competition Schedule

Friday - Optional Test Day

Credentials / Pit Gates Open	2:00pm	
Super Moto Practice	2:00pm – 4:15pm	
Open Practice (PLM/LEG)	4:30pm – 8:30pm	
<u>Saturday – Race Day</u>		
Credentials / Pit Gates Open	11:00am	
Mandatory Driver / Spotter / Crew Chief Meetings:		
zMAX CARS Tour West / MMI Legends Tour West	11:30am	
Local Series: Moto / Crown	11:50am	
<u>Practice</u>		
MMI Legends Tour West Presented by Frank's Radio	12:45pm – 1:00pm	15 Min.
zMAX CARS Tour Pro Lates Fueled By El Bandido Yankee Tequila	1:00pm – 1:20pm	20 Min.
MMI Legends Tour West Presented by Frank's Radio	1:20pm – 1:40pm	20 Min.
zMAX CARS Tour Pro Lates Fueled By El Bandido Yankee Tequila	1:40pm – 2:10pm	30 Min.
Crown Vics	2:10pm - 2:25pm	15 Min.
Super Moto (Pro/Open DTX/Sportsman)	2:25pm – 3:05pm	40 Min.
Qualifying Tech Time (Cars on Ground - Ready to Roll to Tech)		
MMI Legends Tour West Presented by Frank's Radio	3:00pm	
zMAX CARS Tour Pro Lates Fueled By El Bandido Yankee Tequila	3:20pm	
Heat Races		
Super Moto (Pro/Open DTX/Sportsman)	3:35pm	
Qualifying (PLM: Single Car 2 Laps – LEG: Group 4 Cars/4 Laps)	4:00pm	
MMI Legends Tour West Presented by Frank's Radio		
zMAX CARS Tour Pro Lates Fueled By El Bandido Yankee Tequila		

Spectator Gates Open	4:00pm
----------------------	--------

Autograph Session 5:00pm – 5:45pm

Opening Ceremonies 6:00pm

Main Events

Super Moto (Pro/Open DTX/Sportsman)

MMI Legends Tour West Presented by Frank's Radio30 LapsCrown Vics20 LapszMAX CARS Tour Pro Lates Fueled By El Bandido Yankee Tequila100 Laps

Spectator Drags

The Mayhem Machine Destruction Demo

Fireworks Grand Finale